Wij zijn jouw buurtsportcoaches

Wil je wel sporten of bewegen maar weet je niet wat? Heb je moeite met het vinden van de sport die bij jouw mogelijkheden past? Ken jij iemand die graag wilt sporten, maar daar zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op! De Buurtsportcoach helpt je graag verder.

Wat doet de Buurtsportcoach?
De Buurtsportcoach werkt wijkgericht. Hij/zij weet daarom precies welk sport- en beweegaanbod er bij jouw in de wijk is. Je kunt terecht met vragen voor jezelf of iemand anders. Tijdens een (telefonische) gesprek vraagt de medewerker wat je graag wilt op sportgebied, wat je sportverleden is, wanneer je wilt sporten of bewegen en wat jouw budget is. De Buurtsportcoach gaat daarna op zoek naar sport- en beweegmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen! Jij bepaalt daarna zelf van welk aanbod je gebruik wilt maken.
Het is ook mogelijk de Buurtsportcoach te spreken bij een Samen gezond spreekuur. (zie hieronder)

Heb je een (lichamelijke) beperking en vraag je jezelf af of sporten voor jou wel mogelijk is? Neem dan contact op met de Stedelijk Buurtsportcoach.


Doorverwijzen vanuit de gezondheidszorg

Ook als je in de gezondheidszorg werkt kun je gebruik maken van onze service. Heb jij een cliënt/patiënt die meer zou moeten bewegen of sporten? Meld hem of haar bij ons aan en wij kijken naar de mogelijkheden op sport- en beweeggebied.


Contact

Contact met de Buurtsportcoach is vrijblijvend en geheel kosteloos. Ons doel is om zoveel mogelijk inwoners van ’s-Hertogenbosch te laten bewegen, maar uiteindelijk ben jij degene die de eerste stap zet! De contactgegevens van de Buurtsportcoach staan hieronder en ook bij de activiteit.

Buurtsportcoaches houden samen met de GGD en Divers in verschillende wijken een Samen gezond spreekuur. U kunt daar ook terecht met deze en andere vragen, meestal op afspraak.

 

Naam

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres *

Opmerking *