Hoofdmenu

Stichting Sportstimulering NederlandSitemap

Nieuws

Nieuw!! De Bossche Zomer
Activiteiten van 1 juli t/m 31 augustus. Voor iedereen van 0-100 jaar!
Lees meer
2020-2021
We kijken alvast vooruit naar volgend schooljaar.
Lees meer
CORONA-UPDATE 12 mei
Vanaf 1 juni kunnen culturele instellingen, zoals muziekscholen, centra voor de kunsten e.d. open. Ook (amateur)gezelschappen kunnen weer bijeenkomen.
Lees meer
Sjors-activiteiten tijdelijk niet mogelijk door het Corona-virus
Beste kinderen en ouders Door de landelijke maatregelen rondom het Corona-virus sluiten sport- en creatieve aanbieders hun deuren. Dat betekent dat jouw activiteit(en) waarvoor jij je ingeschreven hebt, nu niet kan doorgaan. Maar : we hebben alle aanbieders vandaag gemaild met de vraag of zij hun deelnemers zelf willen mailen en daarbij willen aangeven dat er wordt geprobeerd de activiteit later in het schooljaar alsnog te laten plaatsvinden. We annuleren dus niets, maar gaan proberen te verplaatsen in datum.
Lees meer
Een filmpje van Sjors in quarantaine!
Sjors moet ook de thuisblijf-maatregelen opvolgen. Maar Sjors heeft wel een heel leuk filmpje van zichzelf gemaakt over hoe hij thuis de dagen in quarantaine door komt. Kijk maar eens!!! Zo is Sjors ook in quarantaine nog steeds lekker sportief en creatief bezig. Goed bezig Sjors!
Lees meer
Maandag 9 maart om 19.00 uur gaat de inschrijving open!
Vanaf maandag 9 maart 19.00 uur kun je je gaan inschrijven voor nieuwe kennismakingsactiviteiten Sjors Creatief en Sjors Sportief. Het nieuwe Sjorsboekje 'voorjaar 2020' is afgelopen week op 51 scholen aan ruim 14.200 kinderen uitgedeeld. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 hebben ons mooie boekje mee naar huis gekregen. In dit boekje staat al veel leuke kennismakingsactiviteiten, maar online staat nog veel meer!! Neus dus lekker eens rond op onze website en kijk wat jij leuk vindt om te doen. Mis je iets op de website of wil jij graag kennismaken met iets maar staat deze activiteit nog iet online? Laat het ons dan weten en mail of bel ons via de button 'contact'.
Lees meer
Sjors was te gast op KC De Hoven
En wat was het een feestje! Dankjewel Kindcentrum De Hoven voor jullie gastvrijheid en voor jullie enthousiaste leerlingen en docenten!
Lees meer
Sjors kick off voorjaar 2020
Donderdag 5 maart is dé kick off en wordt het boekje officieel door wethouder Mike van der Geld overhandig op KC De Hoven in Rosmalen.
Lees meer
Welke groep 8 wint de eindmusical-prijs?
Doe mee en win de eindmusical-prijs!
Lees meer
Al 3949 inschrijvingen!!
Sjors is hartstikke blij met zoveel inschrijvingen!
Lees meer
Sjorsfilmpje!
Kijk wat Sjors allemaal doet en hoe jij mee kan doen!
Lees meer
Gebruik jij ons hartje al?
Hi! Een leuke activiteit kun je nu al favoriet maken met een hartje.
Lees meer