Hoofdcontent

Onze aanbieders doen mee met de 'Week tegen Eenzaamheid'

Zet jouw activteit online bij Follow Up (21+ jaar)

Samen is Leuker!

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 28 september tot en met 4 oktober 2023 staan ontmoeting en verbinding in de gemeente ’s-Hertogenbosch centraal. Veel inwoners hebben gevoelens van eenzaamheid. Deze mensen willen we motiveren om op een laagdrempelige manier wat meer onder de mensen te komen. Onder de titel Samen is Leuker! stimuleren we daarom het meedoen aan een leuke bezigheid met anderen. We gebruiken hiervoor o.a. de activiteiten van Follow Up (Sport en Bewegen & Cultuur)

 

Onze oproepvoor aanbieders : Heb jij aanbod voor 21+ jaar?

  1. Ben jij een aanbieder die ook aanbod voor 21+ jaar heeft? Dan vragen we jou of jij in de week van 28-9 tm 4-10 een (gratis) kennismakingsles wil aanbieden bij Follow Up op Actief-in-DenBosch.
  2. Inwoners schrijven zich in via hun account op Actief-in-DenBosch of ze schrijven zonder account in door een mail/app te sturen naar Dewi van Maaren. We brengen jou in het tweede geval persoonlijk op de hoogte als je een extra deelnemer gaat ontvangen.
  3. Wij vragen jou om deze deelnemers met een extra warm welkom te ontvangen én hen op hun gemak te stellen met wat extra persoonlijke aandacht. Een kleine moeite, een groot gebaar.
  4. We hopen dat jouw vereniging, club of beweeggroep ook meedoet aan de Week tegen Eenzaamheid zodat we inwoners naar jullie activiteiten kunnen sturen.
  5. Wil jouw deelnemer daarna verder of meer deelnemen bij jou en je hebt hier vragen over? Bel mij dan bespreken we de vragen en kijken we samen naar oplossingen.

 

Klik hier voor een overzicht van de Follow Up Activiteiten van 28 september tm 4 oktober.

 

Campagne & Promotie

Vanaf begin september tot en met 4 oktober promoten wij via verschillende kanalen de website van Actief-in-DenBosch. Op de homepage staat dan een tegel Samen is Leuker!. Met één klik op die tegel kom je terecht bij het aanbod Follow Up van 28-9 tm 4-10 2023. Benieuwd naar de activiteiten die nu al (en straks)  bij Follow up staan tijdens de Week tegen Eenzaamheid?

 

Vragen?

Dewi van Maaren | medewerker Maatschappelijke Ontwikkeling | gemeente ‘s-Hertogenbosch | 06 22 51 19 29 | d.vanmaaren@s-hertogenbosch.nl

Wendy Assmann | medewerker ´S-PORT | projectleider Actief-in-DenBosch | 06 52 58 52 63 | w.assmann@s-hertogenbosch.nl