Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors CreatiefTwee dagen voor de kick-off datums (start inschrijvingen basisschoolkinderen), krijgen alle kinderen op iedere basisschool een Sjors magazine uitgereikt. Uit dit boekje kunnen zij kiezen voor alle leuke kennismakingsactiviteiten die er binnen de gemeente gegeven worden.

Iedere vereniging uit de gemeente is benaderd om zo'n leuke activiteit aan te bieden. Hierdoor wordt een bomvol boekje gerealiseerd. In ruil daarvoor krijgen ze ook een mooie pagina in het kleurrijke boekje. Gratis promotie.

Deze activiteiten zijn allemaal via www.actiefindenbosch.nl opgegeven en vanuit deze login omgeving krijgt men ook inzicht in het aantal inschrijvers op deze activiteit en kan er o.a. direct contact opgenomen worden met de aanbieder.

De kinderen schrijven zich vanaf de geplande kickoff datum allemaal in via www.sjorssportief.nl. Een run op de kennismakingsactiviteiten zorgen ervoor dat alle sporten druk bezocht worden en het is onderzocht dat 20% van de totaal aantal inschrijvingen blijven hangen bij de verenigingen.

De gemeente legt door toepassing van het Sjors-programma de verbinding tussen basisschool, kind en vereniging!