Hoofdcontent

Sjors Sportief en Sjors Creatief (4-12 jaar)

Doe jij al mee met Sjors?

 

Zit jij op de basisschool en vind je het leuk om nieuwe dingen uit te proberen? Dat kan op ActiefinDenBosch. Sjors neemt jou namelijk mee naar heel veel leuke activiteiten. En nog leuker is het om dit samen met klasgenootjes, vrienden of vriendinnen te doen!!

 

Bij Sjors Sportief kun je proberen hoe leuk jij het vindt om te tennissen, te dansen, te turnen of misschien wel te zwemmen? En bij Sjors Creatief kun je ontdekken of jij talent hebt voor schilderen, muziek maken, technisch bouwen of creatief bezig zijn. Er is zoveel te doen en zoveel te ontdekken!

 

Aanbieders van 'sport en bewegen' en 'kunst, cultuur, muziek en creativiteit' hebben speciaal voor jullie heel veel activiteiten online gezet. Klik hier om al deze activiteiten te belijken. En weet je nou niet goed wat je wilt doen? Vraag het jouw ouders of gymdocent eens, zij kennen jou goed.

 

Hoe werkt het? Ouders/verzorgers maken een account op ActiefinDenBosch en kunnen hun kind(eren) daar inschrijven voor de activiteiten.

 

Ben jij al ergens lid en staat jouw vereniging hier nog niet bij? Geef dan aan jouw vereniging, club of trainer door, dat ze contact op nemen met ActiefinDenBosch. Bellen, appen of mailen kan met de projectleider, Wendy Assmann : w.assmann@s-hertogenbosch.nl - 06 52 58 52 63.