Hoofdcontent

Samen is leuker! Zet nu een FollowUp Activiteit (21+ jaar) online!

Beste aanbieder op Actief-in-DenBosch

 

Samen is Leuker!

´S-PORT en Actief-in-DenBosch hebben aandacht voor de Week Tegen Eenzaamheid. Van 28 september tot en met 4 oktober 2023 staan ontmoeting en verbinding in de gemeente ’s-Hertogenbosch centraal. Veel inwoners hebben gevoelens van eenzaamheid. Deze mensen willen we motiveren om op een laagdrempelige manier wat meer onder de mensen te komen. Onder de titel Samen is Leuker! stimuleren we daarom het meedoen aan een leuke bezigheid met anderen. We gebruiken hiervoor o.a. de activiteiten van Follow Up (Sport en Bewegen & Cultuur). 

 

Onze oproep aan jou : Heb jij aanbod voor 21+ jaar?

  1.  Ben jij een aanbieder die ook aanbod voor 21+ jaar heeft? Dan vragen we jou of jij in de week van 28-9 tm 4-10 een (gratis)   kennismakingsles wil aanbieden bij Follow Up op Actief-in-DenBosch.

  2.  Inwoners schrijven zich in via hun account op Actief-in-DenBosch of ze schrijven zonder account in door een mail/app te sturen naar  ´S- PORT. Ik breng je in het tweede geval persoonlijk op de hoogte als je een extra deelnemer gaat ontvangen.

  3.  Wij vragen jou om deze deelnemers met een extra warm welkom te ontvangen én hen op hun gemak te stellen met wat extra   persoonlijke aandacht. Een kleine moeite, een groot gebaar.

  4.  We hopen dat jouw vereniging, club of beweeggroep ook meedoet aan de Week tegen Eenzaamheid zodat we inwoners naar jullie   activiteiten kunnen sturen.

  5.  Wil jouw deelnemer daarna verder of meer deelnemen bij jou en je hebt hier vragen over? Bel mij dan bespreken we de vragen en kijken   we samen naar oplossingen.

 

Campagne & Promotie

Vanaf begin september tot en met 4 oktober promoten wij via verschillende kanalen de website van Actief-in-DenBosch. Op de homepage staat dan een tegel Samen is Leuker!. Met één klik op die tegel kom je terecht bij het aanbod Follow Up van 28-9 tm 4-10 2023. Benieuwd naar de activiteiten die nu al (en straks)  bij Follow up staan tijdens de Week tegen Eenzaamheid? Een overzicht vind je via deze link: Follow Up 28 september tm 4 oktober.

 

Vragen? Neem contact op met :

  • Wendy Assmann | medewerker ´S-PORT | projectleider Actief-in-DenBosch

        06 52 58 52 63 | w.assmann@s-hertogenbosch.nl  

  • Dewi van Maaren | medewerker Maatschappelijke Ontwikkeling | gemeente ‘s-Hertogenbosch

        06 22 51 19 29 | d.vanmaaren@s-hertogenbosch.nl