Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Voor een muzikant is een van de mooiste manieren om muziek te maken: spelen in een symfonieorkest… denken wij.
In de muziek is er niets opwindender dan een groot orkest dat voluit door snelle passages heen vliegt of juist fluisterstil enkele breekbare akkoorden speelt. En wat dacht u van de hobo die in een sleutelpassage bijna alleen overblijft of de hoorns die – met als enige referentie de toon die ze in hun hoofd hebben – vol in moeten zetten? Kortom: spanning, stress, opwinding en sensatie.

Misschien mag de uitvoeringspraktijk er soms wat saai uitzien en de traditionele gedragsregels voor orkest en publiek maken er ook niet bepaald een vrolijke boel van, maar vergis u niet: de briljante muziek laat zich alleen met veel concentratie en veel passie uitvoeren. Dus ook al ziet u aan de muzikanten niet veel af, in hun hoofd en in hun hart stormt het.

Bent u een van die muzikanten die de passie van het spelen in een symfonieorkest aan den lijve wil ervaren, neem dan contact op om een afspraak te maken om een aantal keer vrijblijvend mee te repeteren. Bij vrijwel alle instrumentgroepen zijn wij op zoek naar versterking van onze huidige bezetting.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
12 t/m 20 jaar
Datum nog onbekend
18 t/m 85 jaar en 86+