Hoofdcontent

Stichting Sportstimulering Nederland

Wanneer een gemeente besluit samen te werken, krijgen alle sportieve en creatieve aanbieders binnen deze gemeente de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor de betreffende doelgroep.

Sjors Sportief & Sjors Creatief
Alle aanbieders geven digitaal op het platform van Cultuur- & Sportstimulering Nederland hun aanbod op. Het volledige gemeentelijke aanbod wordt gepresenteerd in een kleurrijk boekje en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit de gemeente op een opvallende manier deze boekjes in handen krijgen. Kinderen bewaren het Sjorsboekje, dat twee keer per schooljaar verschijnt, en schrijven zich gedurende het hele jaar digitaal in.

Digitale inschrijfmodule voor aanbieders
Met een login voor alle aanbieders van sportstimulerings aanbod door Sjors Sportief en Sjors Creatief is het volledige inschrijfproces eenvoudig te monitoren. Geen administratieve rompslomp.
Een gemeente heeft op deze manier altijd actuele lijst van sportieve en culturele aanbieders binnen de gemeente en met één druk op de knop zijn deze digitaal te benaderen. De monitoring met alle bijbehorende statistieken is zeer belangrijk om het succes van het project te kunnen meten.


Sportstimulering Nederland biedt een compleet Platform 0-100 aan.

Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact op met Stichting Sportstimulering Nederland.