Hoofdcontent

Wie zijn wij?

BZV bestaat al sinds 9 augustus 1950. Geen wonder dat vele Bosschenaren bij BZV leerden zwemmen en hun zwemdiploma’s behaalden.

Veel kinderen kregen zwemles, er waren succesvolle dames- en herenwaterpoloploegen welke een grote nationale en internationale naam hadden. De zwemwedstrijdploeg had grote kampioenen onder haar leden. Wereldkampioenen zoals Annemarie Verstappen en José Damen. Sinds 1998 is “Sportiom” onze thuisbasis. Daar beschikken wij over een instructie- en een wedstrijdbad. De vereniging heeft nu ruim 350 leden, verdeeld over de afdelingen Elementair (zwemles), Wedstrijd zwemmen, G-zwemmen, Zwem U Fit en een Aqua Vitaal-groep.

Onze wedstrijdploeg is niet alleen een jonge groep die de toekomst heeft, ook zijn zij regelmatig te vinden op Brabantse en zelfs Nederlandse kampioenschappen.
Onder leiding van de trainers en de begeleiding door de Technische commissie hebben de wedstrijdzwemmers de mogelijkheid om 4 keer in de week te trainen. De doelstelling is om in de hoogst haalbare competitie mee te doen. Daarom is onze wedstrijdgroep geen groep recreatieve zwemmers maar zijn het serieuze, enthousiaste zwemmers met een vechtersmentaliteit (in de positieve zin van het woord). Mocht het aantal deelnemers zijn bereikt, stuur dan een mail naar ledenadministratie@bzv.nl

Aanstaande activiteiten:

BOSSCHE ZWEMVERENIGING heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!