Hoofdcontent

Wie zijn wij?

HC 's-Hertogenbosch, ook wel bekend als Hockey Club 's-Hertogenbosch, is een van de meest prominente en succesvolle hockeyclubs in Nederland. Gevestigd in de historische stad 's-Hertogenbosch, biedt de club een thuisbasis voor zowel de top van het Nederlandse hockey als voor enthousiaste amateurspelers. Onze club staat bekend om haar uitstekende faciliteiten, waaronder hoogwaardige kunstgrasvelden en moderne clubhuisvoorzieningen, die zorgen voor optimale omstandigheden voor spelers van alle niveaus.

HC 's-Hertogenbosch heeft een rijke geschiedenis van sportieve successen, met name in de nationale competities, en heeft meerdere keren de landstitel in zowel de heren- als damescompetities gewonnen. De damesploeg van de club is bijzonder succesvol en wordt vaak gezien als een kweekvijver voor talent dat doorgroeit naar de nationale en internationale hockeytop. De club legt een sterke nadruk op jeugdontwikkeling, met een breed scala aan jeugdteams die deelnemen aan competities op verschillende niveaus.

Naast het bieden van competitieve hockeymogelijkheden, zet HC 's-Hertogenbosch zich ook in voor de breedtesport. We bieden programma's en activiteiten voor spelers van alle leeftijden en vaardigheden, met het doel om de liefde voor hockey te bevorderen en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. De sociale aspecten van het clubleven, waaronder evenementen en bijeenkomsten voor leden,...

Aanstaande activiteiten:

Hockeyclub 's-Hertogenbosch heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!