Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Hockey is een echte teamsport. Een teamsport is behalve leuk, ook bijzonder vormend voor kinderen. Zij leren samen iets met elkaar te doen, samen iets op te bouwen en samen verantwoordelijk te zijn voor de sfeer en de sportiviteit binnen een team. Van het allergrootste belang is natuurlijk dat de kinderen met plezier hockeyen. Daarom biedt MHC Rosmalen kinderen vanaf zes jaar de gelegenheid kennis te maken met hockey en kunnen zij spelenderwijs trainen bij MHC Rosmalen.

Vanaf zes jaar kunnen kinderen deel gaan uitmaken van een hockeyteam in de Jongste Jeugd, de zogenaamde Mini’s. Eerst in teams met 3-tallen (O7 en O8) en 6-tallen (O9) en daarna de 8-tallen (O10). Vervolgens gaan de kinderen verder in 11-tallen naar de D-teams (O12) van de Jeugd. Daarin stromen ze door via de C-teams (O14), B-teams (O16) en uiteindelijk op zeventienjarige leeftijd naar de A-teams (O18), waarna de overstap naar Senioren volgt.

Naast de Minihockey wordt er, voor de allerkleinsten van 3,5 tot 6 jaar, op het complex van MHC Rosmalen tevens Kabouterhockey aangeboden. Kinderen kunnen hier alvast spelenderwijs kennis maken met het hockeyspelletje. Het is een mooie manier voor jonge kinderen om in teamverband te leren sporten en samen een hoop...

Aanstaande activiteiten:

Vanaf 9 april - 16:00 uur (3x)
6 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
6 t/m 12 jaar