Hoofdcontent

Financiele hulp

Een bericht van Carmen Nijsen, coordinator van het Jeugdfonds Sport en Cultuur in Den Bosch

Wat staan er veel leuke, actieve, sportieve en creatieve aanbiedingen op Actief in Den Bosch! Wat ga jij doen? Misschien kies je één of meerdere activiteiten om uit te proberen en ontdek je jouw talent of passie? Dat is toch het fijnste dat er is?!

Wie ben ik? Ik ben Carmen, de coördinator van het Jeugdfonds in de gemeente ’s-Hertogenbosch. En ik mag ervoor zorgen dat alle kinderen leuke activiteiten kunnen doen. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen tot 18 jaar wanneer ouders/verzorgers dit niet zelf kunnen betalen.   

 

Meedoen met sport en bewegen & kunst en cultuur

Het is ontzettend fijn dat bijna alle aanbieders van sport en cultuur in de gemeente ’s-Hertogenbosch kennismakingslessen organiseren. We twijfelen allemaal wel eens of we iets nou wel of niet echt leuk vinden om te doen, toch? 

Helaas is meedoen aan sport- of cultuuractiviteiten niet voor iedereen mogelijk, zeker in deze dure tijd. Lekker actief zijn is wel heel belangrijk voor onze ontwikkeling, zeker bij kinderen. 

Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught helpen bij het betalen van de contributie of het lesgeld, ook wanneer het om kennismakingslessen gaat!

Staat er nu niet iets in het Sjorsboekje dat bij je past, kijk dan af en toe weer even op www.actiefindenbosch.nl. Elke week komen er nieuwe sport- en cultuuractiviteiten bij. 

 

Mijn tip!
Kijk op de website voor alle info over het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch. Vraag bij de gymdocent op school, de buurtsportcoach in de wijk of op het wijkplein naar de spelregels en mogelijkheden. Deze beroepskrachten in jouw directe omgeving helpen je bij het doen van een aanvraag. 

 

Carmen Nijssen

Coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-Hertogenbosch-Vught 

06 15 64 27 32 

shertogenbosch@jeugdfondssportencultuur.nl

www.jeugdfondssportencultuur.nl/s-hertogenbosch-vught