Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn Barbara (Huis73) en Wendy (´S-PORT). En samen zorgen wij ervoor dat Actief in Den Bosch het kennismakimgsplatform sport en cultuur in de gemeente 's-Hertogenbosch is. Sinds het schooljaar 2015-2016 ontvangen basisschoolkinderen (4-12 jaar) het bekende Sjorsboekje en sinds 2021 is er ook kennismakingsaanbod voor peuters (0-3 jaar), jongeren (13-20 jaar) en volwassenen (21+ jaar). Actief in Den Bosch is 365 per jaar open, dus aanbieders kunnen altijd aanbod online zetten en deelnemers kunnen altijd zoeken naar nieuwe activiteiten.

 

Met veel plezier hebben wij contact met betaande en nieuwe creatieve en sportieve aanbieders om er voor te zorgen dat zij hun account actief houden en zoveel mogelijk kennismakingen online zetten. Daarnaast werken we samen met allerlei professionals in de wijken om boekjes, flyers, socials en overige informatie bij inwoners te krijgen.

 

Mís je iets in onze boekjes of communicatie? Of zit je al bij een vereniging/club maar doet deze nog níet mee met Actiefindenbosch? Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons dat dan weten! Mail, app of bel ons.

 

Barbara & Wendy