Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn Wendy (´S-PORT) en Marielle (Huis73), de projectleiders van Actief in Den Bosch. Sinds het schooljaar 2015-2016 ontvangen basisschoolkinderen (4-12 jaar) het bekende Sjorsboekje en sinds 2021 is er ook kennismakingsaanbod voor peuters (0-3 jaar), jongeren (13-20 jaar) en volwassenen (21+ jaar). Actief in Den Bosch is het hele jaar open (met uitzondering van de zomervakantie). Dus aanbieders kunnen altijd aanbod online blijven zetten en deelnemers kunnen dus elke dag zoeken naar (nieuwe) activiteiten.

 

Met veel plezier hebben wij contact met bestaande en nieuwe aanbieders om er voor te zorgen dat zij hun account actief houden en zoveel mogelijk kennismakingen online zetten. Daarnaast werken we samen met alle professionals in de wijken om boekjes, flyers, socials en overige informatie bij inwoners te krijgen.

 

Mís je iets in onze boekjes of op de site? Of zit je al bij een vereniging/club maar doet deze nog níet mee met Actiefindenbosch? Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons dan weten! Mail, app of bel ons.

 

Wendy Assmann

'S-PORT

w.assmann@s-hertogenbosch.nl 

06 52 58 52 63

 

Mariëlle Pennings

Huis73

info@actiefindenbosch.nl 

073 680 29 18